Cures per al pacient enllitat

En moltes ocasions les persones que ens envolten ja siguin grans o no tan grans pateixen alguna malaltia que els impossibilita. Des Interdomicilio volem ajudar a que aquestes persones estiguin en les millors condicions . A continuació us donarem unes pautes perquè pugueu seguir:

Al llit: Recordem la importància de fer bé el llit com a mínim un cop al dia, estirant bé els llençols per treure totes les arrugues ja que aquestes poden produir ferides si el malalt es passa molt temps estirat en elles. Cal canviar els llençols amb regularitat, el desitjable seria diàriament.

La neteja: Almenys un cop al dia ha de ser rentat completament. Utilitzarem una palangana amb aigua tèbia i sabó. Netejarem i assecarem bé totes les zones, assegurant-que els plecs queden especialment secs. Posteriorment aplicarem crema hidratant a tot el cos fent èmfasi en les zones de pressió i plecs de la pell per prevenir l’aparició de nafres.

Mesures contra les infeccions: Important per controlar les infeccions que el cuidador es renti les mans abans i després de endreçar o canviar al pacient. És necessari l’ús de guants i la utilització de material estèril.

Si necessites qualsevol tipus de material no dubtis en contactar amb nosaltres per sol·licitar un pressupost sense compromís! Si necessites ajuda amb la cura de les persones grans, truca’ns t’assessorarem!

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*